Restoranska ponuda ogledalo je svakog hotela. U restoranskoj ponudi Hotela Slavona nalaze se regionalna, nacionalna i internacionalna jela (jela iz kotlića, ispod peke, s roštilja, iz krušne peći ili sa ražnja) te nadaleko poznata pizza iz krušne peći koju naši gosti s razlogom nazivaju „najboljom pizzom u gradu i šire“. Iako se čini jednostavnim, napraviti pravu, dobru pizzu znaju samo majstori svog zanata. A upravo oni, iskusni pizza majstori, obučili su naše kuhare i uputili ih u sve tajne pripreme najboljih pizza.
Kuhinja Hotela Slavona najbolje bi se mogla opisati kao spoj slavonske tradicionalne kuhinje (jela koja polako nestaju sa svakodnevnih jelovnika ovoga dijela Hrvatske) i internacionalne kuhnje u kojoj svaki gost može pronaći nešto za sebe prateći svjetske gastronomske trendove.
 Restoran raspolaže sa 120 sjedećih mjesta, potpuno renoviranom pizzeriom te aperitiv barom sa širokim izborom pića.
Posebno smo ponosni na našu vinsku kartu koja sadrži vrhunska hrvatska i svjetska buteljiranih vina, jer uz dobro jelo, posebice specijalitete Slavonine kuhinje kao što su janjetina i teletina ispod peke, jela s roštilja ili riblji specijaliteti, neizostavno ide i dobro vino koje ćete zasigurno pronaći na našoj vinskoj karti.
Prema vašim željama, u mogućnosti smo Vam pružiti i usluge cateringa u Vašem prostoru, nudeći Vam široku paletu naših specijaliteta kao i uslugu unajmljivanja profesionalnog i otmjenog konobarsko/kuharskog osoblja. 

Gajeva 15a, Donji Miholjac
Rated 0 from 0 votes
0 views
Close

Help